Beli masterbatch

Bifix logo

U svojoj ponudi imamo više vrsta Bifix belih masterbačeva. Odaberite tip koji Vam najviše odgovara.

Beli masterbačevi na bazi polietilena:

Oznaka masterbača Baza Sadrži antiblock Preporučena primena (ekstruzija folije) Preporučena primena (brizganje) Preporučena primena (duvanje) Preporučena primena (geomembrane) Kratki opis
PE 401-42
PE
Ekonomični master, mlečno belog tona pogodan za ekstrudiranje folija debljine veće od 40 µm, i proizvoda izrađenih tehnikom brizganja.
PE 401-43
PE
Snežno beli ekonomični master, popularan u proizvodnji farmaceutske ambalaže i kućnih proizvoda. Sadrži mineralne aditive i antiblok.
PE 401-52
PE
Standardni master mlečno belog tona namenjen za bojenje srednje zahtevnih aplikacija u ekstruziji debljih folija i brizganju. Sadrži 50% pigmenta.
PE 401-53
PE
Visokokvalitetan master snežno belog tona. Sadrži antiblock, što ga čini pogodnim za korišćenje u brizganju i ekstruziji folija debljine veće od 40 µm.
PE 401-60
PE
Snežno beli master s osnovnom namenom za bojenje tankih folija i proizvoda u tehnici brizganja. Sadrži mešavinu mineralnih antiblock-a. Moguća primena u tehnici duvanja i za izradu geomembrana.
PE 401-60F
PE
Beli masterbatch visokog kvaliteta, sa sadržajem TiO2 60%. Namenjen je za ekstruziju veoma tankih folija, tehniku duvanja i brizganja.
PE 401-60 HC
PE
Visoko kvalitetni beli masterbatch, sa mešavinom pigmenta opaciteta jednakom 70% TiO2. Namenjen je za upotrebu u tanjim filmovima od 20-40my, višeslojnim filmovima, za tehniku duvanja i brizganja.
PE 401-61
PE
Beli master bez prisutstva antiblock-a, snežno belog tona, postojan pri izlaganju UV zracima, namenjen za korišćenje u brizganoj i duvanoj tehnici ekstruzije folija,
PE 401-70
PE
Master sa osnovnom namenom u duvanoj tehnici ekstruzije folija. Snežno belog tona i vrlo velike moći disperzije. Sadrži mineralni antiblock. Preporučeno doziranje od 1–5%.
PE 401-70A
PE
Beli masterbatch izuzetnog kvaliteta, sa plavim podtonom i visokim sadržajem TiO2 od 70%. Namenjen je pre svega za bojenje poliolefina u debljim filmovima (od 40-200my) uz jako dobru disperziju.
PE 401-72
PE
Karakteristika ovog mastera je visoka koncentracija titan dioksida, čak 70%. Ne sadrži mineralna punila, kao ni antiblock. Pogodan za visokozahtevne aplikacije i colormatching.

Beli masterbačevi na bazi polistirena:

Oznaka masterbača Baza Sadrži antiblock Preporučena primena (ekstruzija folije) Preporučena primena (brizganje) Preporučena primena (duvanje) Preporučena primena (geomembrane) Kratki opis
PS 401-50
PS
Mlečno beli master na polistirenskom nosiocu, najčešće se primenjuje u industriji pakovanja namirnica.
PS 401-51
PS